В нощта на 7 август хакери са пробили защитата на

...
В нощта на 7 август хакери са пробили защитата на
Коментари Харесай

Украински хакери удариха сайта на Московското градско бюро

В нощта на 7 август хакери са пробили отбраната на уеб страницата на Московското градско бюро за техническа инвентаризация. MosmiskBTI съдържа информация за притежателите на недвижими парцели в Москва и района, предава РБК–Украйна, представени от осведомителна организация „ Фокус “.

" Разполагаме с всички данни за местоживеенето и имуществото на жителите на столицата на проклетата държава-агресор, която стартира война с мирна страна. Информация за държавни чиновници, политици, военни и представители на специфичните служби, които поддържат война с Украйна, предадени са на Силите за защита на Украйна. “, се показва в известието на хакерите, появило се на уеб страницата MosmiskBTI.

След офанзивата уеб сайтът е спрял да работи, а самата конструкция не е коментирала изказванията им.

Съобщението на основната страница на съветската организация включва и връзка към страницата на хакерите в Twitter. На която се показва, че те (хакерите) работят за успеха на Украйна.

Групата към този момент е известна, тъй като е обвързвана с огромна хакерска атака на Rutube през май 2022 година, когато видео услугата не работи повече от два дни.

РБК–Украйна напомня, че по-рано украински хакери изпратиха на телефоните на съветски моряци вирус, който краде поверителна информация. По този метод руснаците са били " поздравени " за Деня на съветския флот.

Също по този начин украински хакери са създали обществено притежание документите на тайните служби на съветската бригада, която се биеше край Харков и Бахмут.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР