В нощта на 11 срещу 12 януари Марс оформя квадратура

...
В нощта на 11 срещу 12 януари Марс оформя квадратура
Коментари Харесай

ТАЗИ НОЩ: Как ще ни се отрази квадратурата между Марс и Нептун

В нощта на 11 против 12 януари Марс оформя площ с Нептун. Влиянието е в границите на 2-3 дни. Това време е мъчно и объркващо за множеството хора. Възникват доста подозрения. Чувстват се обезсърчени и несъответстващи. Може да се наложи да се сблъскате с следствията от минали дейности.

Сега е моментът да се оттеглите и да размислите, с цел да можете да оцените нещата от по-духовна и по-малко егоистична позиция. Пазете се от илюзии, предизвестява астроложката Ивелина Пенчева.

Може да се почувствате подтикнати да действате непочтено или скрито, което би трябвало да избягвате непременно, тъй като в противоположен случай ще има проблеми, с които ще би трябвало да се справяте, без да знаете доста добре по какъв начин и с кого.

Физически не сме в най-хубавата си форма и елементарно податливи на болести. Най-доброто, което можете да извършите, е да се изправите против страховете си и да запазите силата си. Въздействието на този аспект е по-скоро на психическо равнище, в сравнение с практическо и се концентрира върху нашите ценностни системи. Разтваря обстановки, които към този момент не би трябвало да бъдат и конфигурира нови схеми.

Работата и значимите планове претърпяват сложни промени в този момент. Вероятно някои ще се почувстват доста разочаровани и обезсърчени, само че не губете изцяло религия и не изхвърляйте всичко през прозореца! Това сигурно е време да поставите под въпрос вашите полезности, цели и направления в живота, само че се пробвайте да вземете рационални решения, вместо да действате просто от отчаяние.

За този пренос е особено подтиснат яд, секрети дейности и интриги, измами, мъчно управление на подсъзнателните стремежи. Не се учудвайте, в случай че се почувствате разсеяни, разочаровани от околните и близките или депресирани. Подтиква към полови излишества. Задължително би трябвало да се заобикаля използването на алкохол и наркотични субстанции. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък интервал за епилептиците. Пазете се от клюки. Избягвайте спекулациите!

Този аспект може да тласне човешката уязвимост към всевъзможни пристрастявания, да унищожава избрани полезности на егото, с цел да придаде по-благородно измерение и да разсъни нова еднаквост или направления на живот. Всичко зависи от това какво ще направи човешкото създание с тези сили.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР