В Николаос+ ще изненадваме хората, които не очакват. Така и

...
В Николаос+ ще изненадваме хората, които не очакват. Така и
Коментари Харесай

Николаос Цитиридис: Искаме да изненадваме обикновените хора и те да станат част от шоуто

" В " Николаос+ " ще изненадваме хората, които не чакат. Така и нашите фенове ще станат част от шоуто. " - съобщи Николаос Цитиридис в " Тази заран ".

Новата поредицата на " Късното шоу на Николаос Цитиридис " показва чаровния водещ в непредвидени функции и в най-различни, комични обстановки отвън студиото.

" Често имаме някакви хрумвания и се чудим къде да ги сложим. В " Николаос+ " имаме цялото време да вършим каквото си желаеме – да разпознаваме лица, да готвим с мастършефове, да доставяме дюнери... и така нататък "

„ Нали знаете по какъв начин на село бабите питат „ Ти чие дете си? “. Ние вършим същото в поредицата с децата на известните ".

Според него децата са по-интересни от известните си родители, тъй като са откровени.

" Известните персони се грижат за техния имидж, до момента в който децата нямат този багаж в главата си и по тази причина са доста по-интересни. Също по този начин посредством децата им опознаваме известните доста по-добре. "

Водещият на шоуто призна, че колкото повече пораства, толкоз повече наподобява на майка си.

Николаос Цитиридис зае второ място в анкетата на читателите на Ladyzone.bg за най-сексапилен мъж без коса. Водещият бе изпреварен.

„ Пак се нервирам, само че ще поема мандата. Захари е човек към този момент привързан и с дете. Такава купа не му е нужна. Аз като подрастващ, актьор и гологлав имам повече потребност от тази поддръжка. “ - разяснява той.

" Но няма да се откажа. Ще си махна още повече от косата, в случай че е нужно " - добави комедиантът.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР