В никакъв случай не бива да допускаш работата ти да

...
В никакъв случай не бива да допускаш работата ти да
Коментари Харесай

9 офис навика, които вредят на здравето ти

В никакъв случай не трябва да допускаш работата ти да се трансформира в причина да развиеш някое съществено заболяване. Затова - дано се срещнем с най-често срещаните неточности. Допускаме ги неумишлено, до момента в който гоним периоди и пишем доклади.
1. Работа през обедната отмора
Ако се храниш на бюрото пред компютъра, вероятността да погълнеш много огромно количество бактерии е голямо. Освен това разходката на открито носи много изгоди за здравето. Ще си набавиш известно количество витамин D, ще покачиш равнището на О2 в организма и също ще подобриш функционалността на сърдечно-съдовата и храносмилателната система. А след завръщането в офиса ще започнеш да мислиш надалеч по-бързо и ефикасно.
2. Разхвърляно бюро
Разхвърляното бюро в действителност вреди. Не допускай по него да има безсистемно разпръснати неща. Прави му по едно главно разчистване най-малко един път седмично. Прибави и декорация - ще ти подейства стимулиращо.
3. Пий вода
Много хора не пият задоволително вода по време на работа. Дръж шише на разположение през целия работен ден. Водата подкрепя функционалността на мозъка, покачва силата и предотвратява главоболие.
4. Не посещаваш тоалетната задоволително постоянно
Стискането е в действителност доста нездравословно и може да докара до редица проблеми. Не отлагай ходенето до тоалетна!
 Шефът на Goldman Sachs отхвърля работата от у дома като „ ново обикновено ” Шефът на Goldman Sachs отхвърля работата от у дома като „ ново обикновено ”
Шефът на Goldman Sachs Дейвид Соломон отхвърли отдалечената работа като „ ново обикновено “ и вместо това я назова „ отк...
5. Пиеш прекомерно доста кафе
Чаша кафе е в положение да изостри мозъка ти и да ти донесе сила, единствено че има и значително отрицателни резултати. Не преминавай оптималната граница от 4 кафета дневно. Ако искаш повече кафе, пий безкофеиново.
6. Клюкарстване с сътрудниците
Обсъждането на ставащото към нас не е толкоз неприятно, само че постоянните недоволства няма да доведат до нищо положително. При потребност поговори с приближен сътрудник, само че не превръщай това в всекидневие.
7. Прегърбване на стола

 На каква офис визия залага всяка от зодиите? На каква офис визия залага всяка от зодиите?
Офисът е мястото, където прекарваме една голяма част от живота си. Стараем се да изглеждаме добре, защото доста постоянно външният тип о...
Неправилната стойка е в положение да изпие силата ти, да понижи самочувствието ти и да накара хората да не те одобряват съществено съгласно редица проучвания. Освен това може да докара до болки в кръста и съществени гръбначни изкривявания.
8. Не казвай постоянно ДА
Не се изкушавай в устрема си да се доказваш да поемеш прекомерно доста служебни задания, тъй като това може да има много съществени странични резултати като стрес, недоспиване, терзание и влошено качество на работата заради претоварване.
9. Оставаш до късно
Вероятно описът ти със задания е много дълъг, само че знай, че съгласно извършени изследвания хората, които постоянно стоят до по-късно в офиса си, в действителност свършват по-малко работа от тези, придържащи се към общоприетото работно време. По-добре се тръгвай в точния момент – по този начин ще имаш тласък да приключваш с всичко в уречения час и ще си тръгнеш, когато би трябвало.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР