В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие

...
В невероятен екшън се забърка Сузанита по време на пътешествие
Коментари Харесай

Щерката на Орхан Мурад се забърка в нов скандал

В необикновен екшън се забърка Сузанита по време на странствуване в Турция.

Певицата и компанията й са проверявани с часове на границата, не може да си намерят винетка, попадат в торнадо, а кокошки и телета изскачат по пътя и плашат Сузанита. Всичко стартира още на границата.

" Там беше заплашителен тараш ", показа сексбомбата и шокира почитателите си.

" Тарашиха ни багажа, смъкнаха безусловно всяка една чанта... Ровиха, търсиха, само че не откриха нищо ", оплака се русокоската от екшъна на турската граница.

Това забавило Сузи и нейните приятелки с часове, а на всичкото от горната страна най-после се оказало, че мацките нямат винетка.

" Слизаме на една гумаджийница да попитаме от кое място може да си купим винетка и гумата на един тир гръмва ", споделя уплашената певица, която очевидно се е стреснал от мощния гръм.

Сузанита и компанията към този момент са обезверени от своето странствуване и не престават да се въртят наляво-надясно за винетка макар хаоса към себе си. " Взехме проклетата винетка и… то не беше вятър, то не беше торнадо, дъжд, виелици ". По пътя към автомагистралата се оказва цялостно с кокошки. Затова певицата и компанията й се придвижват доста постепенно, тъй като се тормозят да не сгазят някое животно. После до момента в който похапвали се появило куче, след него две кози.

Все отново след всички тези трудности Сузанита и компания идват в хотела и се настаняват, само че 7-8 часа по-късно.

" Надявам се приключенията да свършват дотук ", въздиша Сузанита.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР