В нета излязоха скици на нов модел на шведско-китайската марка

...
В нета излязоха скици на нов модел на шведско-китайската марка
Коментари Харесай

Дизайнът на новия Lynk & Co 08 е разсекретен преди официалната премиера

В нета излязоха скици на нов модел на шведско-китайската марка Lynk & Co - средноразмерния хибриден кросоувър Lynk & Co 08. Както се чака, формалната премиера на колата ще се състои на 30 март, а серийното произвеждане би трябвало да тръгне до края на 2023 година

Новият автомобил е построен върху архитектурата CMA2.0. Това ще бъде първият модел със системата Meizu Flyme, която ще дава отговор за работата на електронните асистенти за шофиране.

Съдейки по скиците на прототипа, дизайнът на кросовъра дава отговор на фамилния жанр на марката. Външно Lynk & Co 08 ще бъде с много банален контур. Очаква се кросовърът да има безрамкови порти с прибиращи се дръжки, необятен затворен челен панел и панорамен покрив. На кърмата се открояват солиден спойлер и задна оптика под формата на светеща лента, прекратена в средата.

Основният детайл на интериора ще бъде централният екран с вградената система Flyme Auto Meizu, която ще обезпечава връзка сред автомобила и смарт телефона и дълбока интеграция на приложения на трети страни. Също по този начин се чакат хед-ъп HUD и волан с вграден LCD екран.

По предварителни данни Lynk & Co 08 ще бъде оборудван с хибриден силов елемент, състоящ се от 1,5-литров мотор с вътрешно горене и електрически мотор. Повече информация за кросовъра ще се появи по време на формалната му премиера. Представянето на хибридната оригиналност Geely е планувано за 30 март, а пазарният дебют се чака преди края на 2023 г.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР