В непоказвани досега кадри се вижда как председателят на Камарата

...
В непоказвани досега кадри се вижда как председателят на Камарата
Коментари Харесай

Кадри показват как Пелоси търси помощ по време на бунтовете в Капитолия

В непоказвани до момента фрагменти се вижда по какъв начин ръководителят на Камарата на представителите на Съединени американски щати Нанси Пелоси приканва за изпращане на повече помощ до Капитолия на Съединени американски щати, до момента в който на открито избухват вълнения, написа Би Би Си.

Кадрите бяха публикувани по време на чуване за протестите от 6 януари и бяха снимани от дъщерята на Пелоси, режисьоркатана документални филми Александра Пелоси.

Щурмът на Капитолия на 6 януари подсещаше средновековна борба, сподели служител на реда, свидетелстващ пред проверяващата нападението комисия в Конгреса на Съединени американски щати. Той призна, че тогава си помислил, че идва моментът, в който ще почине.

" Моите сътрудници служители на реда и аз получихме юмручни удари, бяхме ритани, блъскани, пръскани с пикантен спрей и даже заслепявани с лазери ", сподели сержант Аквилино Гонел, един от четиримата служители на реда, призовани да свидетелстват. " Това, на което станахме очевидци в този ден, подсещаше средновековна борба. Борихме се един до друг, за всеки инч, да защитим Капитолия от нахлуването на ядосаната навалица, целящо да унищожи нашия либерален развой ",допълни той.

Във евентуално последното чуване,комисията гласоподава единомислещо да подреди на някогашния президент Доналд Тръмп да даде показания.

Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР