В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смартфон

...
В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смартфон
Коментари Харесай

В Мрежата се появи тийзър на новия смартфон Lenovo S5

В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смарт телефон Lenovo S5, където се разкриват някои от функционалностите на устройството. Очаква се, че апаратът ще бъде конкуренция на Xiaomi Redmi Note 5.

Официалният релийз на Lenovo S5 още не се е състоял, само че има сведения, че той сигурно ще получи железен корпус. Освен това, някои от функционалностите му ще са оборудвани с AI, както и опция за различаване на лицето. Предварително, смарт телефонът разполага с 5,6 инчов екран с Full HD+ резолюция, а размерът на оперативната памет може да варира от 4 до 6 GВ. Постоянната памет надлежно ще бъде 32 GВ и 64 GВ. Капацитетът на батерията в устройството ще доближи 3000 mah.



Останалите детайлности за всички функционалности и характерности на Lenovo S5 към момента не са известни. Очаква се, че пред необятните маси, смарт телефонът ще бъде показан на 20 март, а мероприятието ще се организира на територията на Китай. За датата на дебюта на устройството липсват данни, както и за неговата цена.

По-рано, „Актуалните новини“ осведомиха обществеността, че в TENAA се е появил смарт телефона Lenovo K520, който в следствие би трябвало да се окаже безрамков.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР