В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смартфон

В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смартфон ...

В Мрежата се появи тийзър на новия смартфон Lenovo S5.


В необятната виртуална Мрежа се появи тийзър на новия смартфон Lenovo S5, където се разкриват някои от функциите на устройството. Очаква се, че апаратът ще бъде конкуренция на Xiaomi Redmi Note 5.

Официалният релийз на Lenovo S5 още не се е състоял, но има сведения, че той със сигурност ще получи метален корпус. Освен това, някои от функциите му ще са оборудвани с AI, както и възможност за разпознаване на лицето. Предварително, смартфонът разполага с 5,6 инчов екран с Full HD+ резолюция, а обемът на оперативната памет може да варира от 4 до 6 GВ. Постоянната памет съответно ще бъде 32 GВ и 64 GВ. Капацитетът на батерията в устройството ще достигне 3000 mah.Останалите подробности за всички функции и характеристики на Lenovo S5 все още не са известни. Очаква се, че пред широките маси, смартфонът ще бъде представен на 20 март, а мероприятието ще се проведе на територията на Китай. За датата на дебюта на устройството липсват данни, както и за неговата цена.

По-рано, „Актуалните новини“ информираха обществеността, че в TENAA се е появил смартфона Lenovo K520, който в последствие трябва да се окаже безрамков.

Източник: kaldata.com