В него, на мястото на Патрашкова вече се вихри жълтата

...
В него, на мястото на Патрашкова вече се вихри жълтата
Коментари Харесай

Кристина Патрашкова размаза Венета, БТВ и Папараци! Сринали рейтинга с ходжи и гледачки!

В него, на мястото на Патрашкова към този момент се вихри жълтата „ журналистка “ Венета Райкова , която следва линията на клюкарското предаване „ Горещо “ и е на път напълно да срине така и така ниския рейтинг на „ Папараци “.

Ето какво написа Кристина Патрашкова:

„ Преди 2 години по това време правех интервютата в " Папараци ". Не споделям, че е било пик в кариерата ми, само че изповедите на гостите бяха отвън подтекста на папарашката публицистика. Интервютата предизвикваха впечатляващ зрителски интерес, тъй като куп хора отвориха душите си и разкриха дълго защитавани секрети, за което им благодаря.

Днес узнавам, че през новата година " Папараци " има беден пазарен дял от 14 % , което е злополука за това предаване Няма по какъв начин да накараш смислени хора да те гледат, когато всякакви ходжи ти изясняват по какъв начин да разваляш магия. Тъпо ми е, тъй като съм била част от това предаване. И си мислех, че посредством осъществени посетители мога да внуша смислени тези.
Тази вечер приказват ходжите.

За това ли се борехме 30 години след 1989 година? Ясно, че не. Но това е ситуацията. За в този момент “, отсича Патрашкова.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР