В неделя започва предпоследният седми сезон на Игра на тронове

...
В неделя започва предпоследният седми сезон на Игра на тронове
Коментари Харесай

Броени дни до предпоследния сезон на "Игра на тронове"

В неделя стартира предпоследният седми сезон на " Игра на тронове " - фентъзи драмата, станала известна по целия свят.

Историята за благороднически семейства, които водят война за Железния престол, ще бъде показана в още единствено 13 епизода в границите на два сезона. След това завесата ще бъде спусната, с цел да завърши един от най-големите явления в малкия екран.

Този сериал на телевизия НВО е измежду най-мрачните и най-противоречивите, които в миналото са били основани. Критикуван е от началото на излъчването му през 2011 година поради показваното принуждение, само че това не отблъсква публиката. Аудиторията му надвиши 23 милиона души на епизод в Съединени американски щати.

" Игра на тронове " завоюва повече награди " Еми ", в сравнение с който и да било различен сериал, основан върху измислена история. Излъчван е в 110 страна с рекордна зрителска публика.

Шестият му сезон бе първият, който не е непосредствено въодушевен от фентъзи романа на Джордж Р.Р. Мартин " Песен за огън и лед ". През 2011 година бе оповестена петата част от романа му - " Танц с дракони ", а други две елементи е планувано да бъдат издадени по-късно. Авторите на телевизионната акомодация Дейвид Бениоф и Даниъл Брет Уайс обявиха предходната година, че сериалът ще завърши след осмия му сезон, като седмият ще включва 7 епизода, а осмият - единствено 6.

Използвани са материали на Българска телеграфна агенция.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР