В неделя вечер, на Арената за дуели, за мястото си

...
В неделя вечер, на Арената за дуели, за мястото си
Коментари Харесай

Втори женски дуел във Фермата

В неделя вечер, на Арената за дуели, за мястото си във Фермата ще се борят Божидара Бакалова и Анита Гъркова. До втория женски двубой в трети сезон на предаването се стигна, откакто фермерът на седмицата Гечо дефинира Божидара за първи дуелист с претекста, че дизайнерката се е посочила като ненужна във фермата, а тя от своя страна избра да се бори за оставане против Анита. Бакалова одобри решението на Гечо със примирение и му благодари, че е нейн преподавател.

„ Приемам Гечо като един татко, който ми преподава уроци по примирение. Може би моят татко не е могъл да го направи. Приемам всичко с отворено сърце, обич и признателност. Щастлива съм, че тъкмо той ме учи на апетит и работа “, разяснява избора на фермера на седмицата, който от своя страна ѝ пожела да се върне по-усмихната и ѝ даде обещание да я посрещне с „ добре пристигнала “.

След дълго съмнение, на церемонията в четвъртък вечер, Божидара избра гримьорката Анита за втори дуелист, като я избра пред най-възрастната участничка Дарина.

Промяната на решението ѝ се случи в последния миг и бе подбудено от случай с Дарина, след който адвокатката получи инжекция срещу тетанус. Самата Божидара призна, че това е предопределило избора ѝ.

„ Дарина може да ми е майка. Анита работи единствено от 2 дни, тя най-вече се гримира. Дарина е по-полезна за фермата “, обоснова се Божидара и добави, че в неделя чака хубав двубой сред „ богини “.

Самата Анита призна, че е очаквала да бъде призована на двубой и няма терзания за представянето си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР