В неделя призори отново видимостта покрай водоеми, в котловини и

...
В неделя призори отново видимостта покрай водоеми, в котловини и
Коментари Харесай

До 10°С днес, рязко захлаждане в края на идната седмица

В неделя на разсъмване още веднъж видимостта около водоеми, в котловини и низини ще е понижена. Около обяд и в ранния следобяд слънцето има максимален късмет да се покаже. По-късно в хода на деня облаците от запад ще се усилват и вечерта по планините на Западна България ще прехвърчи слаб сняг. Дневни температури – сред 3 и 8 градуса.

Времето ще се задържи без особени промени доникъде на идната седмица. Размит фронт с краткотрайни превалявания от дъжд в равнините и сняг по планините ще премине в нощта на понеделник против вторник. Дните до сряда ще са с променлива облачност, с мъгли заран, с повече разкъсвания към и след обяд. Температурите до четвъртък ще се покачват и ще доближават към и малко над 15 градуса в всекидневно топлите региони.

През втората половина на седмицата обаче, следва поредна валежна конюнктура. В четвъртък ще стартират превалявания от дъжд от север на юг. В петък и събота с понижаването на температурите дъждовете ще минават в сняг. До неделя ще превали в планините, по високите места в Западна България, в западния и централния Предбалкан и на места в Североизтока. Краят на седмицата ще е осезаемо по-студен.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР