В неделя от ефира на националната телевизия Цветан Цветанов заяви

...
В неделя от ефира на националната телевизия Цветан Цветанов заяви
Коментари Харесай

БОЕЦ стяга протест Има кой да Ви накаже

В неделя от ефира на националната телевизия Цветан Цветанов съобщи ``Не се усещам осъден, тъй като няма кой да ме накаже.`` Изказването е на фона на разкритията на " Свободна Европа " и Антикорупционния фонд за " Апартаментгейт ", както и информацията за приходите на зам.-председателя на ГЕРБ, оповестява " Факти.бг ".

На 28 март журналистката Соня Колтуклиева сподели в студиото на ФАКТИ документ, който обобщава инспекцията на Комисия за противопоставяне на корупцията и за лишаване на нелегално добитото имущество (КПКОНПИ) на имуществото на Цветан Цветанов от предишния скандал с жилищата. Заключението е датирано от 17 април 2015 година КПКОНПИ ревизира интервала 4 декември 2003 година - 4 декември 2013 година Началното салдо на Цветанов е 17 521, 06 лв., 10 години по-късно то се трансформира в имущество и пари в общ размер на 646 860,85 лв.. Комисията открива, че Цветанов има противоречие в доходи и разноски в размер на 118 848,73 лв.. От всичко това не следва нищо. Причината е, че депутатите са си създали по този начин закона, че да бъдат разследвани единствено при противоречие над 150 000 лв..

Гражданското съдружие БОЕЦ пък внесе сигнали до КПКОНПИ и прокуратурата.

" Този път има доказателство, че Цветанов, който предложи Пламен Георгиев за началник на КПКОНПИ е направлявал комисията и нейният началник. Всичко това с благословията и пред погледа на Бойко Борисов. Самият Борисов носи отговорност, тъй като той стартира Цветанов и той го резервира и след последния мегаскандал. Може да се пояснява по същият метод, че Цветанов управлява и има въздействие над Борисов ", декларират от БОЕЦ.

Според тях с изключение на всичко дотук за 2012 година и 2013 година Цветан Цветанов е получил обезщетение за безработица в размер на 1490 лева от Национален осигурителен институт.

" В четвъртък в 16,00 ч. излизаме пред Министерски съвет с едно обръщение – ИМА КОЙ ДА Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) НАКАЖЕ! Гражданите против мафията, с цел да си върнем страната! ", оповестяват от БОЕЦ.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР