В неделя - 10 март, се променя организацията на движение

...
В неделя - 10 март, се променя организацията на движение
Коментари Харесай

Затварят част от пътя Бургас – Созопол, вижте кога и защо

В неделя - 10 март, се трансформира организацията на придвижване в участъка при п. в. „ Крайморие “

Утре, 10 март - неделя , от 9 ч. до 12 ч. се трансформира организацията на придвижване в сектор от път II-99 Бургас – Созопол, в региона на пътен възел „ Крайморие “. Временната организация е за монтирането на железна рамка, предпазваща мостовото оборудване от прекосяване на извънгабаритни моторни транспортни средства с височина над 4,8 м. Това оповестиха преди малко от пресцентъра на Агенция „ Пътна инфраструктура “ (АПИ).

Движението в региона на пътния възел ще бъде лимитирано и ще се пренасочва по обходни направления . За пътуващите в посока Бургас – Созопол трафикът ще се отбива преди пътен възел „ Крайморие “ през с. Маринка - с. Ново Паничарево - с. Ясна поляна - Приморско. Пътуващите в посока Созопол – Бургас ще бъдат пренасочвани преди пътен възел „ Парк Росенец “ по маршрута: с. Росен - с. Ясна поляна - с. Ново Паничарево - с. Маринка - Бургас.

Пътуващите от Царево и Приморско в посока Бургас ще могат да употребяват следния обходен маршрут: пътен възел „ Приморско “ - с. Ясна поляна - с. Ново Паничарево – път I-9 Маринка – Бургас. Екипи на „ Пътна полиция “ ще контролират придвижването и ще пренасочват водачите по обходните трасета.

След 12 ч. до довеждане докрай на монтажните действия придвижването ще се реализира в една лента на второкласния път II-99 Бургас – Созопол. Монтирането на рамката ще се извърши през почивния ден, с цел да се избегне натоварения трафик през работната седмица за пътуващите от общинските центрове до град Бургас.

Агенция „ Пътна инфраструктура “ моли водачите да карат деликатно със съобразена скорост, да съблюдават разпоредбите за придвижване и да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Всички жители и транспортни компании могат да получават информация за настоящата пътна конюнктура от интернет страницата на АПИ - www.api.bg, както и когато и да е от денонощието на тел. 0700 130 20.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР