В неделния ден се проведе планинско състезание Hard Enduro Peshtera

...
В неделния ден се проведе планинско състезание Hard Enduro Peshtera
Коментари Харесай

Любители на кросовите мотори се състезаваха на Hard Enduro P...

В неделния ден се организира планинско съревнование Hard Enduro Peshtera race. Организатор е Сдружение с нестопанска цел " ЕНДУРО КЛУБ ПЕЩЕРА ".

Трасето, по което минаха състезателите, беше: Църнево- р. Дълбочица- Бакърджийски дупки- Икочево-поляните над Соколски път.

Ангел Трандов - шеф на лицензиран Клуб Enduro Peshtera сподели, че " такова съревнование се провежда за пръв път ". Той показа че участниците са били над 100. В надпреварата се включиха мотористи от Габрово, София, Плевен, Русе, Видин и други

" Членовете на нашия клуб са огромни запалянковци - сподели Трандов. Всяка събота и неделя се събираме и прекосяваме с моторите по разнообразни направления. Целта е да придобием опит и да развием спасобностите си на професионално равнище. Важното през днешния ден е, че състезателите дефинират организацията по провеждането на равнище “.

" Имаме писта за ендуро крос, построена от момчетата от клуба. Ние караме в Родопите и имаме доста хубави пътеки за изкачвания. Всеки е поканен да кара с нас и да се любува на пистите, които направихме. Най-малкия участник в конкуренцията е 16-годишен. ",  допълни още Трандов.

В ранния следобяд състезателите приключиха своя пробег по избрания маршрут. Станаха ясни и мената на първите петима, класирали се с най-хубавото време регистрирано от контролните органи по трасето.

На пето място се класира Димитър Цветков. Четвъртото място зае Николай Славов. Трето място завоюва Искрен Генов. Втора позиция зае Кристиан Петров. Победител в Hard Enduro Peshtera race е Любомир Иванов.

Община Пещера поддържа напъните на уредниците за провеждането на надпреварата и одобряване на мотоциклетния спорт на територията на града и района като съорганизатор на проявата. Наградите връчи кметът Йордан Младенов. Той пожела на победитеите още призови места и нови достижения в обичания спорт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР