В неделния ден още от сутринта ще се развива купеста,

...
В неделния ден още от сутринта ще се развива купеста,
Коментари Харесай

Леко захлаждане, ще има краткотрайни валежи

В неделния ден още от сутринта ще се развива купеста, а след обяд в обособени региони и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания, в следобедните часове съпроводени с гръмотевична интензивност. Североизточният вятър ще се усили, основно в източната половина от страната ще е краткотрайно мощен.

Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите

В неделя още от сутринта ще се развива купеста, а след обяд в обособени региони и купесто-дъждовна облачност. На доста места ще има краткотрайни превалявания, в следобедните часове и гръмотевици. Североизточният вятър ще се усили, основно в източната половина от страната ще е краткотрайно мощен.

Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 29 и 34 градуса, в София към 28 градуса.

По Черноморието преди обяд ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста облачност и на доста места ще има краткотрайни превалявания, а тук-там по южното крайбрежие и ще прегърми.

Максималните температури на въздуха ще са сред 27 – 30 градуса, а на морската вода градусите са към 25 – 26. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Над планините също ще се развива купеста, а след обяд и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания, тук-там съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан и мощен североизточен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 21 градуса, а на 2000 метра към 14 градуса. /БГНЕС

Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР