В Неапол вече започнаха празненствата за наближаващото спечелване на Скудетото.

...
В Неапол вече започнаха празненствата за наближаващото спечелване на Скудетото.
Коментари Харесай

Еуфория в Неапол след драматичната победа над Ювентус снощи

В Неапол към този момент започнаха празненствата за наближаващото продобиване на Скудетото. След  трагичната победа с 1:0 над Ювентус нощес хиляди почитатели на Наполи чакаха тима да се върне от Торино, с цел да честват с любимците си.

В 2:40 часа през нощта рейсът на водачите в Серия “А ”, който се връщаше от успеха в Торино, напусна летището в Неапол, придружаван от ликуващи почитатели на отбора, които пееха, хвърляха димки и развяваха флагове.

В обществените мрежи фотосите, оповестени в обществените мрежи от играчите на “партенопеите ”, демонстрират по какъв начин почитателите са в делириум, а някои играчи, измежду които звездите на отбора Виктор Осимен и Хвича Кварацхелия, се качиха на покрива на рейса на тима, с цел да честват.

Автомобилните паради и фойерверки в града започнаха незабавно след късната успеха против Юве, която приближава тима на Спалети до по този начин бленуваната трета купа в историята на Наполи - 33 години след последния успех в Серия “A ”. Сега една победа против Салернитана идната събота и крах на Лацио да завоюва вкъщи против Интер ще бъдат задоволителни, с цел да могат “партенопеите ” към този момент и математически да са недостижими на върха. Те имат 17 точки задатък пред римските “орли ” седем кръга преди края на шампионата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР