В навечерието сме на най-голямото търговско събитие през годината -

...
В навечерието сме на най-голямото търговско събитие през годината -
Коментари Харесай

Вълнуват ли се потребителите преди Черния петък

В навечерието сме на най-голямото комерсиално събитие през годината - " Черния петък ". Възникнал в Съединени американски щати, празникът бързо печели фенове по целия свят, а България също е една от страните, в които се оферират обилни понижения на продуктите. В някои магазини отстъпките доближават до 80%, а някои от тях към този момент започнаха да продават на по-ниски цени, като ще продават артикули на преференциални цени до понеделник.

" Черният петък " се организира обичайно в първия ден след Деня на благодарността. Смята се, че той слага началото на огромното коледно извършване на покупки. А се назовава „ Черен петък ” поради огромните тапи, които се образуват пред комерсиалните обекти.

У нас доста магазини и онлайн търговци към този момент оповестиха понижения на продуктите. Най-сериозното терзание на потребителите е действителна ли е отстъпката. Важни препоръки при онлайн търговията, които дават от Комисията за отбрана на потребителите и асоциацията " Активни консуматори ", са дали платформата, от която желаеме да пазарим, съществува, да създадем регистрация по-рано, както и да изберем авансово определените артикули, с цел да правим по-бързо извършването на покупки. Не бива да забравяме да проверим каква е била същинската цена и оповестената с пониженията, както и да проучим какви са изискванията за претенция и гаранционните периоди.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР