В навечерието сме на лятото, което е предпоставка за все

...
В навечерието сме на лятото, което е предпоставка за все
Коментари Харесай

Пътуването е по-лесно и приятно с Galaxy S22 Ultra и приложенията на Google -

В навечерието сме на лятото, което е причина за от ден на ден пътешествия. Независимо дали имате по-дълъг отпуск или излизате от града единствено за уикенда, един от неизменимите ни спътници е смарт телефонът, който предлага редица удобства и спомагателни благоприятни условия. Това важи с цялостна мощ при съществуването на устройство от най-голям клас, какъвто е.

Моделът включва потребните приложения и услуги на Гугъл, с които пътуването, а и останалата част от всекидневието ви, минават с лекост. Когато се приготвяме за пътешестване, постоянно можем да разчитаме на Гугъл Maps, като с изключение на за навигация по време на пътя, може авансово да прегледате маршрута и да прецените по кое време да тръгнете. Приложението даже демонстрира натоварени браншове от пътя, както и данни от други консуматори за проблеми. Докато шофирате, имате информация за скоростта си, предстоящото време на идване и взор към завоите, което е от изгода.



За бързата работа на приложението оказва помощ и съществуването на флагмански параметри като чипсет от най-голям клас, Exynos 2200, и доста огромно количество памет, до 12GB RAM и 512GB за файлове. Освен това имате и опция за работа със стилус, което дава спомагателни благоприятни условия за въвеждане на бърза записка, без да е належащо да употребявате клавиатурата. С нея можете да пишете, скицирате и взаимодействате с телефона. Стилусът S Pen има особено място за предпазване непосредствено в смарт телефона, което е от огромно улеснение.

За да се насладите на обичаните си части, до момента в който шофирате, само че и освен, можете да заложите на YouTube Music. Разполагате с богат азбучник от музикално наличие, което ще ви отпусне или надъха за дългия път.



По пътя много постоянно се постанова и да стопираме на някоя бензиностанция или различен обект за отмора или зареждане. В тези случаи можете да оставите портфейла в колата и да платите непосредствено с телефона си, което е допустимо и с Гугъл Pay. Системата поддържа голям брой банкови карти и от България, които се прибавят елементарно, а заплащането става безконтактно.

Galaxy S22 Ultra има и голям екран, 6.8-инчов Dynamic AMOLED 2X, който е измежду най-хубавите на пазара и има висока периодичност на освежаване до 120Hz. Той е съвършен за гледане на видео наличие, в това число и от YouTube, където има всичко, от което имате потребност. Така можете да забавлявате и децата на задната седалка, когато изгубят самообладание от дългия път.

Междувременно дисплеят е предпазен и с покритие Corning Gorilla Glass Victus+, което ще го защищити от някои неприятности. Освен това, структурата има документ за прахо- и водоустойчивост IP68, което значи, че той може да издържи, в случай че инцидентно го изпуснете във вода. Страничната рамка е изключително здрава, защото е създадена от Armor Aluminum, най-здравият алуминий, употребен при направа на мобилни телефони до момента.



Още повече, при избор на Galaxy S22 Ultra, получавате и 4 месеца безвъзмезден достъп до YouTube Premium. Това значи, че няма да има реклами при гледане и ще продължавате да слушате обичаната си музика, даже приложението да е на заден декор.

Разполагате и с издръжлива батерия с потенциал 5000 mAh, която може да се зарежда бързо при мощ до 45W и поддържа безжично зареждане. Чрез бързото зареждане получавате заряд за дълги часове при малко време за зареждане, което е от огромна изгода, когато имате стеснен достъп до електрическата мрежа.

Вече сме достигнали до крайната дестинация и е време за разглеждане на забележителности. Тук в помощ идва приложението Гугъл Lens. С тази добавка към камерата на смарт телефона ще получите най-важната информация за голям брой забележителности. Освен това, обаче, с нея можете да получавате и данни за разнородни обекти и предмети, в това число цветя, хранителни артикули и така нататък



Говорейки за камерата, това е и една от най-силните страни на Galaxy S22 Ultra. Той има четворна съществена камера със 108MP основен датчик, който разрешава снимането на фрагменти и видео с необикновено качество, денем или през нощта. Освен това има датчици за снимане на обширни подиуми и за приближение без загуба на качество с до 10-кратен оптичен зуум. Можете да развихрите и креативните си качества с редица софтуерни функционалности.

За унищожаване на отблясъците при снимане през нощта оказва помощ съществуването на Super Clear Glass обектив. има и достъп до приложението Expert RAW, което дава повече варианти за редактиране по време на снимане.

В рамките на настоящата акция на Samsung България до 22.06.2022 година потребителите могат да закупят моделите от серията Galaxy S22 в композиция с часовник от серията Galaxy Watch4, като часовникът е на половин цена.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР