В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо

...
В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо
Коментари Харесай

На Нова година джакпоти за близо 10 630 000 лева от Спорт Тото

В навечерието на всяка Нова година всеки си пожелава нещо хубаво, което да се случи през идващите 365 дни. Една от най-често срещаните фантазии е за материално благополучие.

Всеки знае, че фантазиите са цел, а дейностите са горивото в мотора на триумфа.

105-я тираж на Български състезателен тотализатор, който ще бъде извършен на 31 декември е претъпкан с благоприятни условия за крупни облаги.

На Коледа може и да не ви се е паднало парчето баница, в което бляска късметлийската паричка, само че на Нова година, всеки има опция да оправи това малко неразбирателство.

Въпреки това, Спорт Тото раздаде великодушни облаги на всички късметлии, взели участие в игрите ни. Историческата 2020 година, която беше много предизвикателна за всички, направи седем участника милионери посредством числовите игри на Спорт Тото.

Джакпотът в играта „ 6 от 49 “, който се чака да доближи до колосалната сума от 6 600 000 лв.
Забележителното в Новогодишния тираж е, че един късметлия ще завоюва първокласен автомобил Jaguar , който ще добави необикновен разкош към всяко пътешестване. Жребият ще дефинира щастливеца, всред всички заложили в играта „ 6 от 49 “.

Всички залози за играта ще вземат участие и в тегленето на Втори тото късмет, където някой участник може да премине границата сред Старата и Новата година с облага до 150 000 лв. .

Хубави вести има и за феновете на играта „ 6 от 42 “, в която прогнозният
джакпот е 780 000 лв.
И 105-ят тираж няма да мине без спомагателни облаги от промоционалната акция за Лоялност „ Печалби плюс – празнични шансове “.

Трима участници записали кодовете на талони за моментните лотарийни игри „ Баница с шансове “ и „ Зимна приказка “ ще завоюват надлежно ваучер за спортни артикули на стойност 300 лв., ваучер за отмора на стойност 500 лв., който важи до декември 2021 година и 43 инчов тв приемник.

3 000 000 лв. доближават облагите в играта „ Тото 2 – Зодиак “
Който желае има опция да взе участие, а шансът може да добави седем цифрена облага в банковата сметка на най-големите късметлии. Всеки миг за такава облага е подобаващ, само че на Нова година удоволствието от опцията за огромно печелене на пари е още по-голямо.

Залози за 105-я тираж могат да бъдат направени най-късно до 18:15 часа на 31 декември онлайн на или в тото пунктовете, които работят с празнично работно време.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР