В навечерието на Великденските празници кметът на Община Видин Огнян

...
В навечерието на Великденските празници кметът на Община Видин Огнян
Коментари Харесай

Кметът на Видин направи дарение на детска градина

В навечерието на Великденските празници кметът на Община Видин Огнян Ценков подари персонални средства в интерес на филиал „ Звънче “ на детска градина „ Мир “, гр. Дунавци. Той отиде на място, с цел да се срещне с колектива и възпитаниците на филиала. Видинският кмет връчи дарението на шефа Валя Йорданова. Средствата ще бъдат оползотворени за ремонтни действия в постройката на детската градина. „ Много се веселя, че през днешния ден съм при вас, където ме посрещате толкоз гостоприемно. С реализирането на нужните поправки тук, ще имате още по-добри условия за образование и образование. Още при започване на своя мандат аз поех уговорката да поддържам деца и младежи от нашата община. Затова върша своя подарък и за вас, своето персонално подаяние, с цел да стане по-бързо ремонта и се закупи нужното съоръжение “ – сподели Ценков. И пожела на всички да посрещнат Великден с доста въодушевление, да са здрави и в домовете им да царува съгласие и благополучие.
Директорът на детската градина благодари от името на целия екип, на децата и родителите им за жеста и съобщи: „ Ще продължим да работим с още повече предпочитание, тъй като знаем, че имаме поддръжка “. На събитието участва и кметът на гр. Дунавци Димо Скорчев, който също изрази благодарността си за напъните и помощта от страна на Огнян Ценков и управлението на Община Видин.
Във филиал „ Звънче “, който се намира в гр. Видин, се образоват 75 деца. Помещенията в постройката, както и санитарните възли към този момент се приготвят за ремонта. Той ще се осъществя благодарение на Общината, с плануваните в листата за финансови разноски за тази година 8 000 лева, както и със лични средства, обезпечени с помощта на положителното стопанисване и напъните на управлението и колектива на детската градина. „ Виждаме, че резултатите от оптимизацията на детските градини към този момент са налице. Всичко това се случва, когато дружно вървим към задачата, която сме си сложили. Целта беше да усъвършенстваме детските градини, да ги модернизираме. Сигурен съм, че средствата, които подарих, ще бъдат изразходвани рационално “ – разяснява Огнян Ценков.
Във връзка с посрещането на християнския празник Възкресение Христово видинският кмет се включи в третото издание на националната акция „ Великден за всеки “, която е под патронажа на омбудсмана Мая Манолова. Той подари парични средства в интерес на възрастните хора от Община Видин, с които ще се обезпечат ваучери за хранителни артикули.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР