В навечерието на светлите коледни празници за поредна година децата

...
В навечерието на светлите коледни празници за поредна година децата
Коментари Харесай

Коледари и Дядо Коледа в офис на НАП Плевен

В навечерието на светлите коледни празници за поредна година децата на чиновниците в офиса на Национална агенция за приходите - Плевен демонстрираха своя гений и креативност в направата на невероятни произведения. Те показаха своето отношение към духа на Рождество, като участваха с рисунки, сурвачки, картички и пощенска кутия в обичайна галерия в офиса на тематика „ Магията на Коледа “. Невероятните произведения са изложени в салона за обслужване на клиенти и радват чиновници и гости, като внасят коледен дух в постройката на администрацията.



Коледарите по остаряла българска традиция назоваха за здраве и благодат в офиса на Национална агенция за приходите. Служители и клиенти се любуваха на прелестното осъществяване на седем деца от НУ „ Единство “. Пременени в обичайни за зимните празници български носии и чудно украсени геги дребните, само че гласовити коледари, насочиха с песни и стихове най-искрени благопожелания за здраве, благополучие, шанс и благодат към присъстващите. С възгласи „ Да бъде! “ дружината огласи салона за обслужване на клиенти и в символ на признателност, както традицията повелява, Дядо Коледа подари на всички деца торбичка с лакомства, а на децата на чиновниците, взели участие в коледния конкурс специфични награди от управлението на Национална агенция за приходите.

Офис на Национална агенция за приходите - Плевен пожелава на всички сътрудници и клиенти на Национална агенция за приходите:

Весела Коледа! Щастлива и сполучлива 2024 година!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР