В навечерието на решителната битка с датския Нордселанд от Лигата

...
В навечерието на решителната битка с датския Нордселанд от Лигата
Коментари Харесай

Лудогорец се включи в кампанията Подкрепа за българските капитани

В навечерието на решителната борба с датския Нордселанд от Лигата на конференциите българският футболен първенец Лудогорец се включи благородната акция " Подкрепа за българските капитани ". Тя е за Любомир Чанев и Данаил Веселинов, които бяха отвлечени в Йемен дружно с кораба Galaxy Leader на 19 ноември тази година.

Инициативата набира мощ, откакто в понеделник поддръжка от капитани за капитани имаше на мачовете от 20-ия кръг на Първа лига Локомотив Пловдив - Пирин (3:0) и Берое - Етър (0:0). Играчите с лентите в съставите - надлежно Димитър Илиев и Александър Дюлгеров, както и Франко Минго и Георги Ангелов, излязоха със специфични фланелки с надписи: " Подкрепа за българските капитани! " и " Любо, Данаил - с вас сме! “.

Кампанията бе подета от близки и другари на двамата и стартирана на 6 декември – Никулден, ден на моряците. Клубовете, като я започнаха са Пирин от Благоевград, където е роден капитан Чанев, както и Черно море от Варна, където двамата са приключили висшето си обучение. Те бяха последвани от столичните Левски, Славия и Локомотив София, както и от пловдивските Локомотив и Ботев. Отборите, както и околните и приятелите имат вяра, че управляващите вършат всичко допустимо въпросът с капитаните да бъде позволен бързо и сполучливо и двамата допустимо най-скоро да се приберат живи и здрави при фамилиите си.

Инициативата бе подкрепена още в първия ден от волейболния клуб ЦСКА, както и от Българската федерация по бокс.

Очаква се още отбори, освен футболни, а и огромни фигури в родния спорт да я поддържат.

Лудогорец приема Нордселанд на следващия ден от 19:45 часа в Разград, а победа ще подсигурява класиране на разградчани в директните елиминации на Лигата на конференциите напролет.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР