В навечерието на Рамазан Байрам членове и симпатизанти на ДПС

...
В навечерието на Рамазан Байрам членове и симпатизанти на ДПС
Коментари Харесай

Празничен концерт в Русе за Рамазан Байрам

В навечерието на Рамазан Байрам членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от област Русе се събраха в Пленарна зала в дунавския град на празничен концерт с присъединяване на Разградския музикален спектакъл – сцена “Назъм Хъкмет ”.
 Русе концерт1
“След тежките месеци на пандемия, през днешния ден още веднъж сме дружно, с цел да се поздравим, да се усмихнем един на различен, да се прегърнем и да си благодарим ”, обърна се към присъстващите националният представител на Движение за права и свободи Ализан Яхова.
 Русе концерт2
„ Благодаря Ви за това, че през миналата сложна 2021 година бяхте до нас и работихте неуморно. По случай настъпващия празник Рамазан Байрам желая от мое име и от името на Областния съвет да Ви пожелая здраве, щастливи мигове с вашите близки, топлота и благополучие в домовете ви ”, съобщи Яхова.
 Русе концерт3
Празничното събитие бе почетено и от кмета на община Русе Пенчо Милков, Мехмед Мехмед, кмет на община Ветово, Дауд Ибрям, регионален ръководител, общинските ръководители на Движение за права и свободи – Русе, Борово и Иваново.
 Русе концерт4  Русе концерт5
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР