В навечерието на предсрочните избори за 48-ото Народно събрание, цялото

...
В навечерието на предсрочните избори за 48-ото Народно събрание, цялото
Коментари Харесай

Цялото ръководство на БСП във Видин напусна партията

В навечерието на предварителните избори за 48-ото Народно заседание, цялото управление на Българска социалистическа партия във Видин напуща партията. Девет от управителните членове на структурата са подали оставките си. Несъгласие с водената от Българска социалистическа партия политика, неналичието на ясна позиция за продажбата на оръжия за Украйна и " войната " на левицата с президента Румен Радев са главните претекстове с които управлението на Българска социалистическа партия във Видин напусна партията.

" Българска социалистическа партия се трансформира от една всеобща партия, която печелеше избори, в четвърторазрядна структурка, която, обградена от хората на Нинова, се пробва да се докопа до власт. За 4-ти избори подред на видинската организация не ѝ е обещано пълномощие за вписване на СИК ", съобщи някогашният ръководител Димитър Велков. Според напусналите представители Българска социалистическа партия се е оказала съизвършител в прекъсването на значими планове за Видин и Северозападна България, съобщи.

" Там, където се основава една дребна, капсулирана лидерска партийка, не ми е мястото. Безпринципно кадруване по места. Всичко това ме докара до това не леко, тежко, измъчено решение ", показа някогашният заместник-председател Борислав Василев.

Съветниците на Българска социалистическа партия в общинския съвет на Видин ще останат като самостоятелни. Левицата се разделя и с лидера на листата си в Перник за идния избор. Дни откакто беше номиниран Любомир Бонев се отдръпна от конкуренцията за 48-ото Народно заседание, с цел да продължи активността си на строителен инженер. От централата на партията отхвърлиха коментар и по двата проблема.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР