В навечерието на предизборната кампания Лена Бориславова изненадващо обяви, че

...
В навечерието на предизборната кампания Лена Бориславова изненадващо обяви, че
Коментари Харесай

Лена Бориславова в тежка депресия?

В навечерието на предизборната акция Лена Бориславова изненадващо разгласи, че името ѝ няма да участва в депутатските листи на " Продължаваме промяната “, въпреки тя да е измежду знаковите лица на партията. Бившата говорителка на експремиера Кирил Петков показа, че се отдръпва от политическия живот в обява в персоналния си фейсбук профил, а от думите ѝ си пролича, че е мощно накърнена от опетняването на името ѝ около серията от кавги с лют привкус, в които бе забъркана през последните месеци.

Хора от обкръжението на юристката издават, че повода да напусне политиката след единствено половин година стаж е, че персоналният ѝ живот и душeвността ѝ са потърпевши съществено. От няколко месеца насам Бориславова не се чувствала в кондиция даже в здравословен проект. Силният стрес и множеството офанзиви против нея я докарали до нервозен срив. Скандалните фотоси и видеоклипове, на които се виждат интимностите им с Кирил Петков, завъртели се в медийното пространство в последните месеци, повлияли пагубно на персоналния ѝ живот.

" Роднините на годеника ѝ се срамят от нея. Миро е от дребен град. В Ямбол всички приказват за аферата на Лена и Петков, а на фамилията на Иванов не им е по никакъв начин прелестно да чуват единствено злословия за себе си. Чувстват се опозорени “, разясняват съграждани на някогашния зам.-шеф на Народното събрание.

Караниците на Лена с най-близките ѝ я разстроили до краен лимит и тя решила, че е по-добре да жертва кариерата си в името на персоналния си живот, преди да е станало прекомерно късно.

Амбициозната брюнетка с тапия от " Харвард “ сама поискала да я отдръпват от листите на партията. " Благодаря на Кирил Петков и Асен Василев, както и на целия екип на Политическа партия, че ме схванаха и поддържаха, както във всеки различен миг от работата ни до момента “, разяснява тя, а от думите ѝ излиза наяве, че е помолила персонално двамата съпредседатели да уважат желанието ѝ.

Според хора от Политическа партия пък Бориславова била отстранена от кандидатдепутатските листи по гледище на Асен Василев и Даниел Лорер, защото имиджът ѝ вредял на партията.

Най-доволна от отстраняването ѝ била брачната половинка на Кирил Петков – Линда. Сладкарката, която се прибра в Канада единствено месец преди изборите, от дълго време поставяла ултиматуми на мъжа си да се отърве от своята любимка. Лена и Линда нееднократно влизаха в остри битки и си пролича, че сред тях има мощна непоносимост, въпреки да се преструваха обществено, че сякаш всичко е наред, написа " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР