В навечерието на поставяне на първите ваксини срещу Covid-19 в

...
В навечерието на поставяне на първите ваксини срещу Covid-19 в
Коментари Харесай

Нови ограничения влизат в сила в Австрия, Шотландия, Северна Ирландия и Канада

В навечерието на слагане на първите ваксини против Covid-19 в Европа - в няколко страни влизат в действие нови ограничавания и ограничения поради вируса. Това са Австрия, Шотландия и Северна Ирландия, заяви БНР.
След - по време на което австрийците даже можеха още веднъж да карат ски, от през днешния ден до 24 януари в страната влиза в действие трети локдаун.
 Значителен спад на инфектираните у нас от COVID-19 - 257 за денонощие Значителен спад на инфектираните у нас от COVID-19 - 257 за денонощие
Новите случаи на заразявания с ковид у нас през последното денонощие са 257. Това е с 515 случая по-малко от предходните 24 часа...
Облекчаване на рестрикциите обаче, ще има от 18 януари - за хората, създали си антигенен тест. От тази дата в Австрия всяка седмица ще бъдат тествани преподавателите и водачите на транспортни средства на публичния превоз, както и търговците, имащи контакт с клиенти.
Преди празниците и Ирландия, и Италия още веднъж влязоха в изолираност.
А от през днешния ден в режим на строга карантина влизат Шотландия и Северна Ирландия. Забранят се обществените контакти. Затварят магазините за артикули, които не са от първостепенно значение.
От 20 декември и в елементи от Англия е наложена нова карантина за ограничение на разпространяването на новия вид на ковид. Той съгласно специалистите е сред 50 и 74 % по-заразен от към този момент намиращите се в обращение варианти.
 Прогноза: Ще има всеобщи банкрути на туроператори след март месец 2021 година Прогноза: Ще има всеобщи банкрути на туроператори след март месец 2021 година
Масови банкрути на туроператори се чакат след март месец следващата година. Тогава изтича 12-месечният период, в който те би трябвало да възстановят вз...
28-дневни влизат в действие от среднощ на 26 декември тук-там в Канада. Става дума за канадската провинция Онтарио, в южните елементи която се намират мегаполисите Отава и Торонто.
Затварят търговски обекти, които не продават артикули от първа нужда, както и спортните зали и заведенията. На хората се не разрешава да си вървят на посетители. На сватби, погребения и религиозни служби може да има единствено до 10 души.
В северната част на провинцията, която не е толкоз гъсто обитаема като южната - рестриктивните мерки ще са в действие за 14 дни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР