В навечерието на първия рожден ден на внучката на легендата

...
В навечерието на първия рожден ден на внучката на легендата
Коментари Харесай

Мика Стоичкова за Камата: Татко е много сладък дядо

В навечерието на първия рожден ден на внучката на легендата - Христо Стоичков - Миа, тя дружно с майка си - Мика, дебютираха с първата си публична медийна изява на корицата на списание Harper`s Bazzar. В нежната прегръдка на есента, двете снимаха извънредна фешън сесия, с екипа на изданието и фотографа Костадин Кръстев - Коко.



За първи път Мика приказва обществено от позицията на майка и разкрива ритъмът на живот, който имат с новия член на фамилията. Тя и Айки се грижат извънредно независимо за щерка си и не се разделят с нея даже за момент, като въпреки да е едвам на годинка, Миа, която е родена в Маями, към този момент е била в Остин, Орландо, Пуерто Рико, Бахамите, Сен Мартен, Барселона, Турция, а лятото даже обиколи България.



Мика споделя и какъв брой прелестен дядо е татко й: " Мисля, че в никакъв случай не съм го виждала толкоз благополучен, а съм го виждала да реализира върха на върховете във футбола и да сбъдва и най-смелите си фантазии. Откакто Миа се роди, той толкоз се промени, Стана по-спокоен, всичко се върти към нея. Много сладостен дядо е ".

Бащата на щерка й - Айки също играе огромна роля в развъждането на дребното им благополучие, като Мика споделя с екстаз, какъв брой предан на тях е той и какъв брой доста й оказва помощ във всяко едно отношение - от промяната на памперсите, до къпането и възпитанието.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР