В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров

...
В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров
Коментари Харесай

Любо Киров с най-личната си изповед за Коледа и след това

В навечерието на най-светлия християнски празник в годината Любо Киров е подготвен с видеото към най-личната си музикална изповед досега – „ Всички пътища водят към теб “.

Докато светът на открито вижда смисъла на Рождество в цифрите на витрините и следващото понижение в мола, изпълнителят насочва погледите към вътрешния ни свят и подаръка, който постоянно е на мода: безкомпромисната религия в себе си и висшата мощ, които ни движат напред.

„ Тази ария не е за Коледа! Тя е и за по-късно. Песен, отправена към Бог, който ни кара постоянно да се поглеждаме в профил и да се вслушваме във вътрешността “, споделя Любо Киров.

Четвъртият сингъл от най-продавания български албум за 2018 година „ Както преди “ е основан по музика и аранжимент на Любо Киров и маестро Живко Петров.

Като създател на разтърсващия текст Любо взема решение да сложи в центъра на видеото своето лице, чиито мимики приказват повече от всяка актьорска игра.

Режисьорът Кирил Киров-Кико снима прочувствените метаморфози на музиканта в един дубъл.

След сполучливата си креативна година и трети подред разпродаден концерт в НДК Любо Киров се стяга за турне в Съединени американски щати. През февруари най-големите му шлагери ще прозвучат в границите на 10 лайфа, два от които в Канада.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР