В навечерието на най-светлите християнски празници над 66 семейства, пенсионери

...
В навечерието на най-светлите християнски празници над 66 семейства, пенсионери
Коментари Харесай

Над 66 семейства получиха хранителни продукти за Коледа

В навечерието на най-светлите християнски празници над 66 фамилии, пенсионери в потребност и домове за деца получиха трайни хранителни артикули, с цел да посрещнат умерено Коледа.



Младежите от Ротаракт и Интеракт клубовете в Пловдив, взаимно със съдружие „ Аварийно Спасяване Пловдив “ събраха над 1 звук хранителни артикули от първа нужда, измежду които над 270 кг ориз, 215 кг брашно, 50 кг фасул, 50 кг леща, 90 кг захар, над 180 разнообразни типове консерви, над 370 пакета макаронени артикули, сладки произведения и други в акцията „ Купи и Дари “, проведена в средата на месец декември в Магазини Кауфланд, Лекси и Метро.



„ Успяхме да зарадваме както възрастни, които са останали сами, по този начин и фамилии, които не могат да си разрешат да сложат доста неща на трапезата в празничните дни. При раздаването на продуктите всеки човек ни посрещна със сълзи на очите, само че и с усмивка, тъй като вярата в положителното съществува. Да вършим положително за нас е идея, която ни кара да оказваме помощ на хората, изгубили вяра. “, разясняват уредниците.



Кампанията „ Купи и подари “ се организира за поредна година и е ориентирана към фамилии с ниски приходи, бездомни,социално слаби и пенсионери.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР