В навечерието на Коледа говори председателят на Народно събрание Цвета

...
В навечерието на Коледа говори председателят на Народно събрание Цвета
Коментари Харесай

„Събуди се“ в предколедния уикенд с Мира Иванова

В навечерието на Коледа приказва ръководителят на Народно заседание Цвета Караянчева. За най-трудния миг дотук, огромната й обич, децата и внуците. В неделя очаквайте Цвета Караянчева в най-откровения си диалог пред Мариян Станков-Мон Дьо.
 
В празничната атмосфера на дома си, Славена Вътова посреща Ива Софиянска-Божкова. Без короната на Мис …, Славена ще изненада с желанието да се посвети на  децата и семейството. Определя себе си като човек, роден под щастлива звезда, само че за първи път споделя и за тъмните облаци, надвиснали над нея преди година.
 
В рубриката „ Да хванеш гората “ Галя Щърбева още веднъж се връща в къщата на британското семейство на Кевин и Тина Брасингтън, с цел да ни покаже тяхната празнична маса, съобразена с традициите, научени в България. Двамата юристи от лондонското сити, които се реалокираха в самоковското село Алино, сами създават храната за трапезата си.
 
В неделя Мария Йотова споделя историята на един мъж, чакал 20 години смяната на живота си. В „ Къси разкази “ ще забележим Георги, който от сполучлив търговец се трансформира в духовник. В очакване на първата си Коледа като духовник е освен той, само че и брачната половинка му – сполучлива адвокатка, която към този момент има нови отговорности. 
 
Следва още една история за чудото. Разказва я репортерът Христиания Червенкова от отделението по незабавна хирургия в „ Пирогов “.-->
 
За фамилните обичаи и българската религия, посетители на Мира Иванова в предколедното издание на „ Събуди се “ са певицата Николина Чакардъкова и леокатлетката Тереза Маринова.
 
Скайп фамилии – новият феномен изследва репортерът Ева Костова. Според Уницеф, всяко четвърто дете у нас е с родител, работещ в чужбина. Най-сериозна е обстановката в северозападна България, където 43,8% от децата са деца на стопански емигранти.
 
В събота ще забележим първото телевизионно изявление на мъжа, който влезе въоръжен в президентската приемна преди месец, а в неделя Краси Боев ще огледа към Коледа през решетките на Сливенския затвор и през очите на неговите жители.
 
И още: Мерки за сигурност по празниците. Репортерите на NOVA с директни включвания от трите автомагистрали в съботното утро, когато се чакат десетки хиляди коли да тръгнат на път. Потребителски препоръки – защо да внимаваме, когато пазарим.
 
Гледайте “Събуди се “ на 22 и 23 декември с водещ Мира Иванова от 8:00 часа по.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР