В навечерието на извънредните избори за 45-о Народно събрание, които

...
В навечерието на извънредните избори за 45-о Народно събрание, които
Коментари Харесай

Част от Републиканците във Варна последваха Павел Вълнев


В навечерието на изключителните избори за 45-о Народно заседание, които ще са на 11 юли, формалният спонсор на групировката, предприемачът Павел Вълнев, разгласи, че отдръпва поддръжката си от “Републиканци за България " и пренасочва напъните си към основаване на нов, огромен цивилен план.

Само седмица след вота на 4 април партията е напуснал лидерът на листата, регионален координатор и главен мотор на организацията в Североизточна България - Веселин Василев.

Долу-горе по същото време отдръпване от партийните структури на “Републиканци за България " са подхванали и част от деятелите на партията във Варна, Търговище и Русе.

Това е сложило Цветанов в сериозна обстановка за запълване на кандидат-депутатските листи по места.

“Факт е, че още на 21 април подадох заявката си за овакантяване на “Републиканци за България ". На сътрудниците, които останаха, искам триумф. Аз избирам да заложа на необятно отворен за жителите на България план, който ще се наеме да дава повече решения на действителни проблеми, в сравнение с констатирането им и експлоатирането им за политическо надговаряне ", разяснява отдръпналият се от Цветановата партия предприемач и някогашен кмет на Вълчи дол Веселин Василев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР