В навечерието на двубоя с Тотнъм от Шампионската лига старши

...
В навечерието на двубоя с Тотнъм от Шампионската лига старши
Коментари Харесай

Алегри намекна за дефанзивен футбол срещу Тотнъм

В навечерието на дуела с Тотнъм от Шампионската лига старши треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри разяснява главно играта на отбора си в защита. Така той загатна, че методът на италианците ще е отбранителен. " След началото на сезона, когато имахме мачове с резултати 3:2 или даже 6:2, както против Удинезе, се върнахме към естественото си държание в отбрана. Можете да контролирате играта просто като се защитавате добре и не давате на съперниците си никакви шансове”, съобщи експертът.

GALLERY

La rifinitura della vigilia a Vinovo https://t.co/kDUWR0qnsn #JuveTOT #UCL #TOGETHER pic.twitter.com/NDD3IhNWEo
— JuventusFC (@juventusfc) February 12, 2018
Тифозите на торинци ги интересува най-вече дали Пауло Дибала ще бъде в положение да играе, откакто до момента лекуваше травма. Днес обаче аржентинецът тренира пълноценно. “Мачът ни против Тотнъм не е последният. Остават ни още 14 срещи в шампионата, една за Купата на Италия и най-малко още една в Шампионската лига. Ако Дибала се усеща добре, той ще бъде разполагаем, само че не би трябвало да виждам единствено към този конфликт в сряда, който даже не е край ", изясни наставникът.

L'arrivo dei ragazzi sul terreno del JTC #JuveTOT, -1 pic.twitter.com/6Iiad4AuQg
— JuventusFC (@juventusfc) February 12, 2018
За “бианконерите” под въпрос е още Андреа Бардзали, до момента в който Хуан Куадрадо, Бенедикт Хьоведес и Блес Матюиди сигурно ще пропуснат срещата. Има възможност като титуляр да излезе Родриго Бентанкур.

Срещата на “Ювентус Стейдиъм” е в сряда от 21:45 часа. Шампионска Лига 1/8 кръг, вторник 13 февруари  Ювентус 21:45предстои  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР