В навечерието на Бъдни вечер българите се молят за здраве,

...
В навечерието на Бъдни вечер българите се молят за здраве,
Коментари Харесай

В навечерието на Бъдни вечер българите се молят за здраве, мир и вяра в чудесата по Коледа


В навечерието на Бъдни вечер българите се молят за здраве, мир и религия в чудесата по Коледа. Това демонстрира анкета на БГНЕС точно на един от най-светлите празници в годината.

Руска Панайотова желае на по-възрастните здраве поради възрастта, а на всички останали здраве, младост, наслада и обич.

„ Коледа е най-светият празник. Първо е нравствен празник и тогава всичко останало. Възпитавана съм в християнско семейство и тези християнски обичаи се съблюдаваха вкъщи. Опитвах се и се пробвам да ги предам и на децата си “, съобщи тя.

Според Руска, Господ постоянно чува молитвите ни, когато са откровени, от сърце и душа, освен на Коледа. Да и чудеса има, само че сякаш ние си ги вършим, сподели още тя.

Искам мир, здраве на всички, благоденствие. Но най-важното е да има мир и обич сред хората. Това желая, то е най-важното, показа и Наталия Кирева, която е от Русия.

„ От Русия съм и при нас може би Коледа не е както е при вас. При нас повече се чества Нова година, само че доста ми харесва българската Коледа, тъй като имате толкоз хубави обичаи. Гордея се с вас “, съобщи Наталия.

Бъдни вечер тя ще чества фамилно у дома, с внука и щерка си.

Пожелаваме си всички да сме здрави, да има мир и да имаме вяра в магията на Коледа. По Коледа стават чудеса и освен по Коледа, сподели Огнян Станчев, който беше на разходка с двамата си синове.

„ Всичко за празника е готово и в този момент се разхождаме до момента в който стане време да се съберем фамилията. Ще се съберем млади и остарели, и ще се радваме един на различен. Подаръците също са подготвени “, изясни Огнян.

Синът му Косьо, който е на 7 годинки, е писал писмо до Дядо Коледа с готовност да му донесе лего. По-големият му брат Марти също желае лего.

Владимир, който не чествал доста Коледа, както той споделя, само че желае здраве, тъй като всичко друго е елементарно по-късно. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР