В навечерието на 24 май, на тържествена церемония в Градска

...
В навечерието на 24 май, на тържествена церемония в Градска
Коментари Харесай

Отличиха възпитаници на СУ „Христо Ботев“ с наградата на Кмета на Община Враца /снимки/

В навечерието на 24 май, на тържествена гала в Градска концертна зала, двама ученици на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – Враца бяха отличени с премията на Кмета на Община Враца в системата на националната култура и в региона на културата за 2023 година „ Ученик на годината “.
В област „ Изкуства, Физическа просвета и спорт “ това е Валентин Бисеров Валентинов, възпитаник от VIII клас за високите си спортни достижения, а в област „ Обществени науки и гражданско обучение “ е
Любен Сашов Сандов, възпитаник от XII клас за достойния си резултат Отличен (5,75) на Националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации.
През тази година Валентин стана Балкански и Републикански първенец на състоялите се шампионати по битка, типичен жанр.
Успехът на Любен Сандов също е неоспоприм, защото той е единственият дванадесетокласник с отлична оценка на националния кръг на олимпиадата по история и цивилизации за тази образователна година.
Вайа Давидова Митова-Мингас, ученичка от XII клас и Цветелин Тихомиров Иванов, възпитаник от IV клас справедливо получиха грамоти от господин Калин Каменов за високите си триумфи в образованието и влиятелните класирания на олимпиади, състезания и надпревари.
Екипът и управлението на Средно учебно заведение „ Христо Ботев “ – град Враца се гордее със своите дейни, идейни и амбициозни възпитаници, с професионализма на техните учители. Обръщаме се и с признателност към безрезервно подкрепящите ги родители. Поздравления, ботевци!
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР