В нашия екип вярваме силно, че лятото е време за

...
В нашия екип вярваме силно, че лятото е време за
Коментари Харесай

Твоят бъкет лист за едно наистина незабравимо лято!

В нашия екип имаме вяра мощно, че лятото е време за отмора, само че и за интензивно основаване на мемоари, които остават вечно. Топлите дни отлитат като че ли за момент и по тази причина е значимо постоянно да ги планираме авансово.

На една от последните оперативки в офиса обсъждахме бъдещите си проекти и в един миг се уловихме, че всяка от нас споделя пропуснати благоприятни условия, а в диалога стана ясно, че те са отлетяли, тъкмо тъй като ни е липсвала малко подготовка и положително обмисляне. Това ни даде подтик тази година да си създадем къс бъкет лист, по който да се ръководим през идните месеци - без напрежение, без възприятие на обвързване, а просто като рамка, която да ни помогне да се насладим напълно на лятото, което в действителност сътворяваме сами за себе си.

Предизвикваме и вас да си съставите лист с преживявания, на които желаете да се насладите през дългите, топли дни. Лятото значи нещо друго за всеки един от нас, само че въпреки всичко взехме решение да ви дадем някои хрумвания от нашия бъкет лист, които можете да употребявате за ентусиазъм.



Ето ги и тях:

1. Йога навън - Тренировките навън са същински еликсир за душата и тялото, само че за жалост рядко ни се случва да ги практикуваме, това беше и повода да ги сложим в листата. Могат да се практикуват както проведено, по този начин и независимо в близкия парк.

2. Перфектните летни сутрини = танци + вода с лимон - Всички сме чували за ободряващите и здравословни изгоди от приема на вода с лимон заран, само че тази година ние сме решили да подобрим този съвет. Забелязали ли сте, че доста постоянно целият ви ден зависи от метода, по който той е почнал? Затова ви провокираме през идното лято да стартирате деня си с танци на обичаните си песни - този табиет ще усъвършенства цялостното ви въодушевление и ще разреши на тялото ви да се движи свободно и щастливо.



3. Лятна нощ под звездите - Няма нищо по-красиво от лятна нощ под звездите, в случай че нямате предпочитание да спите на палатка, можете да наблюдавате метеоритния поток Персеиди, който тази година ще бъде най-активен в интервала от 14 юли до 1 септември, а пикът му ще бъде тъкмо в разгара на лятото: 11 и 12 август.

4. Дигитален детокс е съвсем наложителен през летните месеци, с цел да се върнем свежи и заредени през есента. Идеята е да не употребявате електронни устройства за избран интервал от време, като това може да бъде един ден от седмицата, всеки уикенд или пък по време на цялата ви лятна отмора. Идеята е да се свържете още веднъж със себе си, със своите стремежи и потребности и да възстановите салдото в живота си.

5. Еко пътеки - България е цялостна с невероятни еко пътеки, които ще можем на драго сърце да посетим през идното лято. В нашя бъкет лист сме добавили Струилица край Девин, Чилингира край язовир Въча и Иванинските водопади.

Woman.bg поучава: Винаги е добре през идните дълги летни дни да бъдете готови с подобаващ мирис, който да ви съпровожда и да ви обезпечава дълготрайна отбрана от изпотяване. Новият Dove Advanced Care е с патентована технология, наречена triple moisturizing (тройна хидратация), която е разработвана в продължение на 10 години. Тя хидратира нежно кожата и е основана за повече грижа за подмишниците, като може даже да се употребява след бръснене. Dove Advanced Care обезпечава е дълготрайна отбрана от изпотяване, която доближава до 72 ч, тъй като през лятото в никакъв случай не знаете кое ще е идващото премеждие, в което ненадейно ще се впуснете.



Не забравяйте в летния си бъкет лист да добавите и Dove Advanced Care!

(в материала има продуктово позициониране)
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР