В нашата родина живеят различни етноси, които изповядват различни религии.

...
В нашата родина живеят различни етноси, които изповядват различни религии.
Коментари Харесай

Карадайъ: Демокрацията е в опасност

" В нашата татковина живеят разнообразни етноси, които изповядват разнообразни религии. Затова ние добре знем смисъла на думата приемливост. И никой не може да ни я отнеме. " С тези думи се обърна към събралите се в с. Руен Мустафа Карадайъ - ръководител на Движение за права и свободи.
В неделя Карадайъ дружно с управлението на Движение за права и свободи и ПГ на Движение за права и свободи дойдоха в селото, с цел да отбележат 39-та годишнина на общината и да почетат паметта на жертвите на така наречен " възродителен развой ", съобщи БГНЕС.
" Рамазан е месец на търпението, опрощението и на милосърдието. Месец Рамазан символизира сплотеността, взаимопомощта, толерантността, берекета и братството. " съобщи Карадайъ и поздрави всички мюсюлмани с идния празник Рамазан Байрам.
" В месец май си спомняме за грозните случаи през 89-та и се изпълваме с разнообразни усеща и страсти, само че нито една от тях не е ненавист, не е разделяне, не е опълчване ", бе безапелационен той.
" Още 90-та година ние очертахме пътя за развиване на нашата Родина. Почетният ни ръководител доктор Ахмед Доган, 90-та година сподели, че мястото на България е в Европейски Съюз, само че пътя за Европейски Съюз минава през НАТО. И това през днешния ден е реалност. Ние сме горди, че това стана по време на ръководството на Движение за права и свободи. Това е удостоверение за големия принос на Движение за права и свободи по пътя на евроатлантическото развиване на България ", съобщи водачът на Движение за права и свободи.
Изпитвам горделивост от това, че имаме силата и идеята да се борим за нашата независимост, да отстояваме правата и свободите на всички жители, съобщи Мустафа Карадайъ и продължи " Изпитвам и поклонение пред всеки един, който носи тази идея в сърцето си. "
Карадайъ сподели още, че Движение за права и свободи получава голяма поддръжка от демократичните си сътрудници в Европа за отстояването на правата и свободите и демокрацията в България и на Балканите.
" Ние сме дали свидни жертви в името на правата и свободите и демокрацията. За страдание през днешния ден в нашата татковина демокрацията е в заплаха и ние сме длъжни да пресечем всяка заплаха пред демокрацията ", бе безапелационен ръководителят на Движение за права и свободи.
" Ние можем и би трябвало да бъдем на висотата на 89-та година, когато бяхме единни и докарахме демокрацията в нашата Родина. Единни и мощно да защитим демокрацията в България, на Балканите и Европа ", заключи водачът на Движение за права и свободи.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР