В нашата парламентарна група и партия категорично никой не желаеше

...
В нашата парламентарна група и партия категорично никой не желаеше
Коментари Харесай

Борисов: Срещнах се лично с Асен Василев и ген. Атанасов в четвър...

В нашата парламентарна група и партия изрично никой не желаеше да беседва с тях - никой, тъй като през всички договаряния са се наслушали на обиди, уточни Борисов.

 

В петък бях получил смс от Василев въпреки всичко да се срещнем и да създадем държавно управление. Благодаря му, че се отзова незабавно, откакто му се обадих, означи водачът на ГЕРБ и посочи, че в четвъртък е споделил на ген. Атанасов, че прави всичко, с цел да се случи това.

Много желаех да има държавно управление, акцентира Борисов и добави, че затова от ГЕРБ са избрали преговорен екип, който близо 20 дни е преговарял по всички точки.

 

През това време чухме какви ли не обиди за да ни сплашат, сподели още водачът на ГЕРБ и акцентира, че не се плаши по този начин елементарно, както си мислят. Борисов посочи и че и в този момент, както постоянно, е бил диалогичен и примирителен, и е сложил страната пред партията.

, с който се предлага Народното събрание (НС) да избере за министър-председател претендента, препоръчан от първата по бройка парламентарна група, и подаденото през вчерашния ден заявление от Мария Габриел, че няма да взе участие в парламентарната процедура по желание на министър председател и няма да предлага конструкция и състав на Министерски съвет. Това е единствената точка в дневния ред на депутатите.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР