В нашата коалиция имаме абсолютно ясна обща позиция, която е

...
В нашата коалиция имаме абсолютно ясна обща позиция, която е
Коментари Харесай

Петков: Имаме ясна обща позиция по темата за Северна Македония

В нашата коалиция имаме безусловно ясна обща позиция, която е съгласувана пред очите на целия български народ, имаме цялостна съгласуваност в Министерски съвет по тематиката и това, че отиваме на диалози на 18 януари демонстрираме, че добросъседството е главен принцип за взаимоотношенията ни със Северна Македония, съобщи през днешния ден министър председателят Кирил Петков пред депутатите по време на парламентарния надзор.

Изказването му бе в отговор на запитване на Екатерина Захариева, външен министър в предходното постоянно държавно управление.

" Има всевъзможни спекулации – позицията на Република България към преговорния развой с РСМ се резервира в точките тъкмо както сме го създали в съдружното съглашение, което бе излъчено онлайн…Тази позиция е същата и я надграждаме с 5 обособени комисии “, сподели още министър председателят, който отбрани концепцията за основаване на въздушна, както и на жп линия София – Скопие.

" Надявам се, че нашето държавно управление ще покаже разликата сред положителни проекти и осъществени резултати “, уточни още Петков.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР