В Народното събрание се провежда извънреден председателски съвет по искане

...
В Народното събрание се провежда извънреден председателски съвет по искане
Коментари Харесай

Извънреден председателски съвет в парламента

В Народното събрание се организира ексклузивен председателски съвет по искане на опозицията. По-рано в деловодството беше импортиран план на решение за пролонгация от един месец за изпращане в Брюксел на териториалните проекти за обективен енергиен преход.

На председателския съвет би трябвало да се реши дали да бъде свикана изключителна енергийна комисия и дали планът на решение да бъде разискван и подложен на гласоподаване още през днешния ден в пленарната зала.

В плана, под който са се подписали от " Възраждане ", Българска социалистическа партия и " ИТН ", се упорства да бъде изпълнено решението на Народното събрание за проверка на проектите за въглищните централи, оповестява БНР.

В плана се упорства Министерски съвет да бъде длъжен до 15 октомври да завърши договарянията с Европейската комисия в осъществяване на решението на Народното събрание.

Иска се и отчет за подхванатите дейности и постигнатите резултати и сключване на съглашение за обективен преход със синдикатите в период до 20 октомври.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР