В напълно обновено и много модерно общежитие ще бъдат настанени

...
В напълно обновено и много модерно общежитие ще бъдат настанени
Коментари Харесай

Модерно общежитие и обновени терени очакват децата в...

В изцяло актуализирано и доста съвременно общежитие ще бъдат настанени скоро учениците от Спортното учебно заведение в Пазарджик. Всеки, който минава около учебното заведение, към този момент вижда грейналата в слънчеви цветове постройка. Тя е санирана, боядисана извън и сега се правят довършителни работи по вътрешната реорганизация.

Въпреки че стартира с известно забавяне, ремонтът на постройката е на привършване, заяви шефът Георги Георгиев. До броени дни учениците ще могат да се настанят в актуализирани и доста съвременни стаи. Напълно е заменено обзавеждането на спалните и на общите пространства, баните и санитарните възли са ремонтирани напълно и дават отговор на всички модерни стандарти. Георги Георгиев подсети, че в учебно заведение се образоват близо 120 възпитаници, като за тези от тях, които са от по-отдалечени обитаеми места, е обезпечено изцяло гратис настаняване в общежитието. За пътуващите пък има безвъзмездни карти. Спортното учебно заведение е единственото в района, което обезпечава и униформите на своите ученици -  цялостен комплект спортни екипи, които учениците, оказа се, носят на драго сърце. 

През тази образователна година младите спортни очаквания на Пазарджик се образоват в 8 типа спорт. На разположение на учениците са спортните бази в града, а скоро и в учебното заведение ще бъдат подготвени спортните терени. В момента с цялостна мощ тече ремонт на игрищата на територията на Спортното учебно заведение. След приключването им учениците ще има опция да организират тренировките си навън съгласно най-съвременните условия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР