В началото на януари 2019 г., USS Fort McHenry, голям

...
В началото на януари 2019 г., USS Fort McHenry, голям
Коментари Харесай

На американски военен кораб, морски пехотинци са заразени с рядък вирус

В началото на януари 2019 година, USS Fort McHenry, огромен транспортен съд на американския флот, влиза в Черно море през Босфора. Било решено да се изпрати боен транспортен съд, заради случай в Керченския пролив.Въпреки това, USS Fort McHenry не е имал време да пътува във водите на Черно море, защото 25 от неговите моряци и морски пехотинци се оказали евентуално инфектирани с редкия вирус в наши дни – паротит.

 n1 1 - На американски боен транспортен съд, морски пехотинци са инфектирани с необичаен вирус
Въпреки обстоятелството, че на този транспортен съд има към 700 военнослужещи, било решено да се вкара незабавна карантина за 2 месеца, по време на която нито един от моряците не би могъл да стъпи на земята. В публично изказване на 5-ия американски флот се оповестява: “Нито един от случаите не е животозастрашаващ и се чака всеки, който е болен, да се възвърне изцяло. ”По време на карантината, вътрешността на кораба, изключително работните и жилищните региони, били дезинфекцирани и всички останали военнослужещи на борда били реваксинирани за морбили, заушка и рубеола.

 “USS Fort McHenry ” по време на прекосяването на Босфора
“USS Fort McHenry ” по време на прекосяването на Босфора Подробности за това по какъв начин е почнало експлоадирането на епидемията и за какво възрастните се разболяват, макар, че паротитът е главно детска болест, не се оповестява на никое място.В американските медии се срещат единствено къси редове от формалното изказване на 5-тия флот. Поради това, в интернет пораждат разнообразни теории за интрига. Дори не е известно дали е тъкмо паротит или единствено признаците на пациентите са сходни на неговите.Първият случай на заболяването е регистриран на 22 декември 2018 година, тъкмо преди да навлезе в Черно море, а последният е на 9 март 2019 година В момента “USS Fort McHenry ” е в Персийския залив и към момента не навлиза в пристанището, заради допустимо разпространяване на заболяването.
Длъжностните лица не изключват ново експлоадиране на заболяването, по тази причина карантината ще бъде удължена с още един месец.
Hidden truth
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР