В началото на този месец малкият Виктор-Мануел чества годинка от

...
В началото на този месец малкият Виктор-Мануел чества годинка от
Коментари Харесай

Първото бебе на еднополово семейство у нас стана на 1г. - slava.bg

В началото на този месец дребният Виктор-Мануел празнува годинка от битие си с помощта на хомосексуалните си родители Диляна и Вяра.

Импровизираното празненство се случи в къщата на двойката, която преди месеци се реалокира да живее от Русе в Бургас.

Кадър от празника показа майка му Диляна, която и го износи. На фотографията дребният Виктор е облечен с риза, къси къси панталони и шапка, а пред него има голяма цветна торта с животни.

Двете дами, които през 2018 година отпразнуваха връзката си с празненство, наподобяващо женитба, месеци по-късно взеха решение да направи съдбовната крачка и да станат родители.

Днес фамилията е повече от щастливо с наследника си, който е на всички места с тях. След преместването им край морето Виктор-Мануел към този момент постоянно посещава плажовете към Бургас, където чевръсто си играе в пясъка с кофички и гребла.

Това е първото кърмаче, родено в семейство от еднополови родители, като зачатието се случва инвитро посредством неизвестен донор. Използвани са яйцеклетките на едната бъдеща майка, а другата износва детето и го ражда. Двойката споделя, че избират детето да бъде отгледано от две любящи дами, които да назовава мама 1 и мама 2, написа "България Днес ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР