В началото на тази седмица стана ясно стана ясно, че

...
В началото на тази седмица стана ясно стана ясно, че
Коментари Харесай

Изневяра ли раздели Росалиа с годеника й

В началото на тази седмица стана ясно стана ясно, че годежът сред най-популярната испанска певица сега Росалиа и регетон изпълнителя Раул Алехандро е негоден. Двойката беше дружно от 2021 година и се сгоди през март тази година.
 Росалиа и Раул Алехандро - за какво се разделиха латино изпълнителите
Кой разруши сърцето на Росалиа

Край на турнето и на любовта

Милионите почитатели на двамата 30-годишни музиканти обаче мъчно одобряват този факт и държат да получат пояснение на какво се дължи раздялата им.

Очевидно самата Росалиа не я приема прекомерно добре - видео от последния й концерт я демонстрира плачеща по време на осъществяването на една от най-лиричните песни от последния й албум. В същото време Алехандро запазваше безмълвие по тематиката.

— RAULEETO (@rauwalejandro)
Допреди часове, когато очевидно реши да отговори на хилядите мнения и изказвания в обществените медии, съгласно които повода за раздялата им е невярност от негова страна. В Twitter профила си той споделя, че с Росалиа са разграничени от няколко месеца.

" Има хиляди проблеми, които могат да станат причина за разлъка, само че в нашия случай не става дума за въвличане на трети човек или невярност ", написа той. И добавя, че от почит към Росалия и фамилиите на двамата не може да разреши сходни мнения " да скапват най-истинската обич, която бог ми е разрешил да изживея ".

Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР