В началото на следващата седмица, в понеделник, в рамките на

...
В началото на следващата седмица, в понеделник, в рамките на
Коментари Харесай

Новият фирмен дизайн на смартфоните Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact

В началото на идната седмица, в понеделник, в границите на събитието MWC 2018, компанията Sony би трябвало да анонсира нови смарт телефони.
Едни от най-очакваните модели са Sony Xperia XZ2 и Sony XZ2 Compact . Техните фотоси, предопределени за медиите, изтекоха в интернет и демонстрира новата идея на японския производител към дизайна на смарт телефоните.



Корпусът на новите мобилни устройства е изработен от алуминиеви и стъклени детайли, налични са тънки странични рамки на екрана. В съпоставяне с предходните модели, увеличена е площта на екрана по отношение на площта на предния панел. Ще се оферират модели с 4 разнообразни цвята на корпуса – черен, сребрист, зелен и розов. Размерът на диагонала на Sony Xperia XZ2 е 5,7 инча при резолюция 1080p+, а при Sony XZ2 Compact е 5 инча. Екраните и на двете устройства са предпазени със закаленото стъкло Corning Gorilla Glass 5, употребява се процесора Qualcomm Snapdragon 845. И двата смарт телефона имат скенер за пръстови отпечатъци на задния панел.



Основната камера на Sony Xperia XZ2 е с резолюция 19 мегапиксела и апертура F/1,8 с опция за снимането на 4K HDR видео.

Да не забравяме, че това са предварителни данни и каква е истината ще разберем в понеделник.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР