В началото на седмицата, бенчмаркът за тестване производителността на смартфоните

...
В началото на седмицата, бенчмаркът за тестване производителността на смартфоните
Коментари Харесай

AnTuTu обяви своя рейтинг на най-мощните смартфони за месец септември

В началото на седмицата, бенчмаркът за тестване продуктивността на смарт телефоните AnTuTu разгласява своята ранглиста на десетте най-мощни Android смарт телефони.
В рейтинга на AnTuTu за месец септември преди всичко се намира геймърският смарт телефон Black Shark, присъщ със своята фирмена патентована система за изстудяване на чипа. На второ място е класиран Meizu 16th, а на трето – Asus ROG Phone.



На четвърта позиция е класиран Smartisan Nut R1 и на пета – Vivo NEX Ultimate. Следват Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Mi 8 Explorer Edition, OnePlus 6, Oppo Find X и Xiaomi Mi 8. Последните пет мобилни устройства се разграничават по продуктивност в границите на едвам 5%. Да не забравяме, че това са синтетични проби, които мерят оптималната пикова продуктивност. В всекидневието може да се окаже, че смарт телефон с по-малка продуктивност в AnTuTu, работи по-бързо.



AnTuTu разгласява и рейтинга на смарт телефоните, работещи под ръководството на операционната система iOS. Вижда се, че iPhone Xs и Xs Max показват 15-20% по-голяма продуктивност спрямо най-мощния Android смарт телефон.

Редица уеб издания видяха, че в новия рейтинг няма смарт телефони на Samsung, LG, Sony, HTC и други известни марки. Едва ли тяхната продуктивност е толкоз ниска, че нито един смарт телефон на тези компании не е попаднал в класацията на AnTuTu.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР