В началото на пандемията през 2020 г Криско започна ударни

...
В началото на пандемията през 2020 г Криско започна ударни
Коментари Харесай

„Трансформацията” на Криско се оказа провал

В началото на пандемията през 2020 г Криско стартира ударни тренировки с фитнес гуруто Сами Хосни. Рапърът, който май към този момент мина в чалга сектора, се хвалеше, че спортува 5 пъти седмично и ще реализира тяло на Аполон, като даже направи и поредност от видеа, която озаглави „ Трансформацията ”.

Уви, година по-късно към момента няма смяна в тялото на габровеца, който май се изпокара с инструктора си с египетски генезис. От няколко месеца Криско не качва фотоси от залата и очевидно е завършил с ваенето на тяло.

Изпълнителят по този начин и не се похвали с развиване след труда си в спортния център. Реално промяна на Криско нямаше, тъй като не съумя да реализира кой знае какъв резултат в смяната на тялото си. За повече от година 33-годишният артистът само прибра корема си и леко понижи % мазнини в тялото си.

„ Обикновено при тренировки 3 пъти седмично и непоколебим хранителен режим, за 3 месеца би трябвало да има забележима смяна в тялото, а за година напълно умерено може да качи 10-15 кг мускули, и то без неразрешени вещества ”, разяснява пред вестника ни фитнес инструктор.

Кристиан Талев даде огромен подтик за известността на Сами Хосни, който му бе заречен да го трансформира във фитнес батка. Това по този начин и не се случи и двамата тихо-тихо разтрогнаха другарството си. Хосни, който стана известен с присъединяване си във „ Фермата ”, тренираше Александра и Даниел Петканови, само че и с тях дружбата им завърши, само че не разясниха за какво се изпокараха.

Лудия кореспондент и жена му към този момент даже не се следват в обществените мрежи. Най-вероятно разлъката е станала поради пари, позволяват в шоусредите.
Криско към момента не е спрял да следва в обществените мрежи Сами, само че и не тренира с него. Габровецът видял, че мъчно може да качи маса и се отказал да продължава да слуша какво и по какъв начин да извършва във фитнес залата. Раждането на второто му дете също оказало въздействие, защото свободното време ставало все по-малко. Освен това от няколко месеца 33-годишният рапър живее в къща, където си е направил лична зала, където счита да поддържа форма, писа Уикенд.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР