В началото на октомври месец 2018 шуменецът Николай Чолаков пострада

...
В началото на октомври месец 2018 шуменецът Николай Чолаков пострада
Коментари Харесай

Галена и ДесиСлава пеят благотворително за катастрофиралия Ники

В началото на октомври месец 2018 шуменецът Николай Чолаков пострада при тежка автомобилна злополука край Девня. Вследствие на случая Ники е бил в медикаментозна кома и с декубитална рана на главата. На днешна дата 28-годишният мъж е в устойчиво положение, само че лекуването му продължава.

Лечението е минало през "Св. Марина ", "Токуда ", "Пирогов " и след което е изпратен в Турция. В момента младежът се възвръща в шуменска болница. Семейството му показа пред екипа ни, че таят вяра до дни да бъде изписан, като по-късно ще продължи домашно лекуване благодарение на рехабилитатор, до момента в който се приготви физически за идна интервенция.

"След злополуката Ники е кожа и кости. Отслабна с над 40 кг и сега се възвръща. Трябва да качи килограми за два месеца и ще продължи с лекуването. В турска клиника ни желаят 35 хиляди евро, с цел да създадат нова интервенция на шийните прешлени, която е наложаща се за здравето му ", показа Кръстинка Василева, лелята на Чолаков пред TrafficNews.bg.

Семейството и приятелите му не престават да набират средства, с цел да се заплати интервенцията на шийните прешлени в задграничната клиника. В момента те провеждат благотворителен концерт в родния му Шумен на 2 април от 19 часа. Стана ясно, че присъединяване в събитието ще вземат ДесиСлава и Галена, които са се съгласили да пеят без възнаграждения в помощ на потърпевшия и фамилията му.

Всеки, който желае и може да подари средства за лекуването на Николай, може да написа на [email protected] или да подари пари по банковата сметка, която е на името на майка му, негов легален настойник:

BIC: BPBIBGSF

IBAN: BG23BPBI79461064082201

Невена Василева Костадинова
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР