В началото на новата година всички ние си поставяме различни

...
В началото на новата година всички ние си поставяме различни
Коментари Харесай

Как да превърнем новогодишните обещания в реалност?

В началото на новата година всички ние си слагаме разнообразни цели, даваме си новогодишни обещания  и си пожелаваме през идната година да сбъднем фантазиите си. 

Как по-лесно да успеем да превърнем новогодишните си цели в действителност. Някои от най-влиятелните водачи на мисълта в света – Дийпак Чопра , Габриел Бърнстейн и Опра са съгласни, че е изцяло допустимо е да превърнете фантазиите си в действителност и се назовава манифестация на фантазиите.

Това обаче не е цялостна магия и не се случва за една нощ. За да съумеете с би трябвало да повярвате, че то ще стане действителност, след което да предприемете активни стъпки към реализирането. 

Нещо, което ще ви помогне по-лесно да повярвате, а след което да работите за фантазиите си, е по този начин нареченият - " вижън ръб ". 

Това съставлява дигитално или хартиено табло от фотоси, цитати, мисли и каквото още пожелаете, който изобразяват фантазиите и задачите ви за годината. 

Наистина няма правила, когато става дума за вижън табла, защото става въпрос за разработване на нещо, което ще ви въодушеви да реализирате фантазиите и задачите си всекидневно. Някои табла се концентрират върху обособена концепция, до момента в който други преглеждат по-голямата картина на това по какъв начин бихте желали да наподобява бъдещето.

Най-важното обаче е да поставите таблото на фантазиите си на място, където ще го виждате всеки ден по допустимо най-вече пъти.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР