В началото на ноември, в продажба ще се появи първият

...
В началото на ноември, в продажба ще се появи първият
Коментари Харесай

Геймърският смартфон на Razer ще получи 8 GB оперативна памет

В началото на ноември, в продажба ще се появи първият геймърски смарт телефон на Razer. В мрежата бяха оповестени неговите параметри, в които се споделя, че той ще получи 8 гигабайта оперативна памет.

Устройството ще работи въз основата на процесора Snapdragon SoC 835, който беше показан през настоящата година. Неговата съществена специфичност е съществуването на адаптивна система за систематизиране на силата. Това ще даде опция за блокиране на потреблението на заряда от батерията, чрез стартираните във фонов режим приложения.

Също по този начин, за улеснение разработчиците са решили да употребяват слот за външен диск с памет. Резолюцията на екрана се е нараснала до 4К-стандарта. Според разработчиците, апаратът няма да прегрява даже и при работа със комплицирани приложения, с помощта на специфичния си охлаждащ детайл, намиращ се сред процесора и батерията. Известно е още, че батерията ще бъде сменяема, с цел да се обезпечи опция за бърз ремонт и обслужване.

Устройството разполага с две камери – 12 и 8 мегапикселови, а апарата ще работи под ръководството на системата Android 7.1.1. По отношение на цената на първия игрови смарт телефон, то такава информация към момента липсва.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР